• banner fysio
  • banner ontspanning
  • banner massage
  • banner mindfulness
  • banner psychosomatiek
Afdrukken

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Fysio Vedde rmet zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

Fysio Vedder aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op deze website opgenomen informatie. Verwijzingen naar
sites die niet door Fysio Vedder worden onderhouden zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen. De informatie op onze website wordt regelmatig aangevuld en wijzigingen kunnen ten allen tijden zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Hoewel Fysio Vedder uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan Fysio Vedder niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Fysio Vedder.

Fysio Vedder aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van, of informatie aangeboden door,
Fysio Vedder op welke manier dan ook.

Contact info

Fysio Vedder
Timo Vedder
Berkstraat 3
2565 MR DEN HAAG
Tel: +31(0)6-13363011
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Behandeltijden

maandag: 08:00 - 18:00 uur
dinsdag: 08:00 - 13:00 uur
woensdag: 08:00 - 20:00 uur
donderdag: 08:00 - 13:00 uur